lördag 24 november 2018

Stopp 4 - Grenada part 2

Efter ett snabbt ombyte från snorkel o cyklop till vandringskläder gav vi oss ut med en minibuss till regnskogen. Chauffören körde oss till ett litet familjeföretag/hus där vi hyrde en guide för eftermiddagens strapatser. Vandringen började genom deras bördiga odlingsmarker med bananträd, ananas, kryddor mm.
 
Efter 45 min vandring, genom tät regnskog och dödsföraktande stigar uppför, nedför och genom forsande vattendrag... Annica försökte bryta både armar o ben, tack o lov slutade det väl... så kom vi fram till "7 sisters waterfall"
 
Danny, Norris, Derek och Joe, från Nova Scotia/Hallifax, Canada. Fyra glada gentlemen som var vana kryssare... typ 30 kryssningar ;-)
 Hundvalpar är oemotståndliga. Dock lite sorgligt när tyckte vår 19-årige guide, Wayne, tyckte att vi skulle adoptera och ta med honom ist för en hund som vi alla sex pratade om. Kanadensarna hade alla fyrbenta vänner som väntade på dem därhemma, precis som vi
 
 På vägen tillbaka stannade vi för att ropa fram lite vilda apor, billigt turisttrick tänkte vi. Men efter några minuters ylande, vi lät galna, så kom en stor hane av arten Mona Monkey fram och önskade lite banan. Camilla sprang iväg till ett hus och köpte en klase för lite amerikanska dollar

 Han tyckte att Dannys axlar va ett perfekt ställe att avnjuta bananen på, till alla andras förtjusning.

På kvällen hade vi bokat "Specialty Dining" på restaurang Le Petit Chef at Qsine. En fast tre-rätters meny som presenterades genom en 3D-film som spelades upp på din tallrik och hela bordet före varje rätt. Tyvärr lyckas jag inte lägga upp en spel-bar video.

 
Behöver vi säga att vi inte hade problem med att somna på kvällen ;-)
 


 

 
 


Inga kommentarer: